Ωστόσο, δεν γνωρίζαμε ή τουλάχιστον δεν φανταζόμασταν ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι παρεμφερής
με εκείνη της Νοτίου Αφρικής ή της Αιγύπτου, τις οποίες μέχρι πριν από μερικά χρόνια τις επικαλούμασταν ως «συνώνυμα» της ανέχειας και της δυστυχίας.
olympia.grμε εκείνη της Νοτίου Αφρικής ή της Αιγύπτου, τις οποίες μέχρι πριν από μερικά χρόνια τις επικαλούμασταν ως «συνώνυμα» της ανέχειας και της δυστυχίας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον παγκόσμιο δείκτη Misery Index, η Ελλάδα κατέχει
πλέον την 4η θέση ανάμεσα στις 10 πιο δυστυχισμένες χώρες.
Σημειώνεται, ότι ο συγκεκριμένος δείκτης προκύπτει ως συνάρτηση των ποσοστών ανεργίας και πληθωρισμού.
Πρωταθλήτρια έχει αναδειχθεί η Ισπανία και στη συνέχεια την ακολουθούν η Νότια Αφρική, η Κροατία και η Ελλάδα.
Τον υπόλοιπο πίνακα που δημοσιεύει το Bloomberg συμπληρώνουν η Βενεζουέλα, η Αργεντινή, η Πορτογαλία, η Σλοβακία, η Αίγυπτος και η Ιρλανδία.
πλέον την 4η θέση ανάμεσα στις 10 πιο δυστυχισμένες χώρες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.