Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του Αλφειού

Επικίνδυνα έχει ανέβει η στάθμη των νερών του ποταμού Αλφειού στην Ηλεία, ωστόσο μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το patrisnews.gr, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.
Σε επιφυλακή παραμένει η ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ύστερα και από την έγγραφη ενημέρωση μέσω φαξ που έλαβε η δημοτική αρχή για την πλήρωση του φράγματος του Λάδωνα,
με τη στάθμη του νερού ανεβαίνει περίπου 3 εκατοστά την ώρα,  όπου αναμένεται να υπερχειλίσει τις επόμενες ώρες.
Οι τοπικές Αρχές, απεύθυναν  έκκληση στους κατοίκους των παραποτάμιων περιοχών να απομακρύνουν οτιδήποτε μπορεί να μετακινηθεί (ζωντανά, μηχανήματα, οχήματα, εργαλεία κλπ).
Διαβάστε περισσότερα στο patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.