Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Γεια σου τιτανοτεράστιε οικονομολόγε...

21 Δεκεμβρίου 2012 : Στουρνάρας: Επιτέλους έχουμε έσοδα από πετρέλαιο και χαράτσι...
«Σας έχω καλά νέα, επιτέλους μαζεύουμε έσοδα», τόνισε από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε ότι τα έσοδα της κυβέρνησης κινούνται εντός των στόχων,
από τον φόρο κατανάλωσης ενεργειακών προϊόντων, όπως επίσης και τα έσοδα από τον φόρο ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ.
Ο υπουργός Οικονομικών επεσήμανε πως τα έσοδα από τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο «κινούνται εντός στόχων, φτάνοντας τα 4,5 δισ. έναντι στόχου 4,562 δισ. παρά τις ήπιες καιρικές συνθήκες και την αύξηση του συντελεστή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης».

Αναφερόμενος στο χαράτσι της ΔΕΗ, ο κ. Στουρνάρας σημείωσε πως οι εισπράξεις «έχουν ήδη αγγίξει τον στόχο και αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να τον ξεπεράσουν κατά 200 εκατ. ευρώ».
newsbomb
Υ.Γ
Δεν έχει όριο το θράσος του υπουργού Οικονομικών που στην ουσία δήλωσε στη Βουλή, πως αν είχαμε περισσότερο κρύο στην Ελλάδα, τα έσοδα από το πετρέλαιο θα ήταν περισσότερα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.