Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Αποκλειστικό ο ΓΑΠ έλυσε το πρόβλημα της ανεργίας...

Το άρθρο είναι ακατάλληλο για νευρικούς και καρδιοπαθείς...
 
ΓΑΠ: Να δώσουμε κουπόνια στους ανέργους και να τους αφήσουμε να σπουδάσουν οπουδήποτε θέλουν...

Τι είχατε κάνει σχετικά με την οικονομική κρίση ως πρωθυπουργός; 
Κάναμε πολλές μεταρρυθμίσεις. Οι άνθρωποι που προσδοκούσαν από την εξουσία, το χρήμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ήταν τόσο χαρούμενοι. 
Τότε φυσικά θα έπρεπε να μειώσω τις συντάξεις και τους μισθούς για το μέσο πολίτη. 

Ήξερα ότι πολιτικά θα μου κοστίσει. Αυτό είναι εντάξει,
όσο μπορούσαμε να βοηθήσουμε τη χώρα μου να αποφύγει την πτώχευση, πράγμα που κάναμε. Βάλαμε αυστηρότερα πρόστιμα και ποινές φυλάκισης για τους φοροφυγάδες. Φόρους σε υπεράκτιες εταιρείες. Χρησιμοποιήσαμε το Google Maps για να δούμε αν οι άνθρωποι δεν πληρώνουν φόρους για πισίνες, για παράδειγμα.
Είχαμε να κατασχέσουμε  565 σκάφη κατά το πρώτο έτος, επειδή δεν πλήρωναν φόρους. Αυτά ήταν πράγματα που δεν είχαν γίνει πριν στην Ελλάδα. Έχουμε μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα, αλλά είναι βασικά τονίζοντας κάποια ευρύτερα προβλήματα στον κόσμο. 
Πώς είναι ο συγκάτοικος σας στο κολλέγιο Αντώνης Σαμαράς, ως πρωθυπουργός;  
Ήλπιζα ότι θα είναι συνεργάσιμος (ως αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης) όταν ήμουν πρωθυπουργός.
Ήταν αρκετά, αχ, πώς να το πω, αρνητικός και εξαιρετικά κριτικός και εύκολα εκμεταλλεύοταν τον πόνο του ελληνικού λαού. Εγώ επίσημα πολλές φορές τον κάλεσα να εργαστεί από κοινού σε αυτές τις περιπτώσεις όπου χρειάζοταν μια ευρύτερη συναίνεση. 
Τώρα νομίζω ότι έχει αλλάξει εντελώς την "μελωδία" του. Έχει αποδεχθεί ουσιαστικά το πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθήσω....
Προσέξτε τώρα τι απάντησε ο ΓΑΠ στην παρακάτω ερώτηση...
Αυτές τις μέρες, πως επιβιώνουν οι Έλληνες με 25 % ανεργία και υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ;
Είναι πολύ δύσκολα. Ένα πρόβλημα είναι, ότι πρέπει να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας. Ο τομέας της γεωργίας μας έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά εξαρτάται από τις επιδοτήσεις και δεν είναι ανταγωνιστικός. Κοιτάξτε το ελαιόλαδο...
Με σημαντικές περικοπές και υψηλότερους φόρους, υπάρχει περισσότερη φτώχεια και ανεργία.  

Προτείνω να δώσουμε κουπόνια στους ανέργους και να τους αφήσουμε να σπουδάσουν οπουδήποτε θέλουν κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης και να μετεκπαιδευτούν. Διαφορετικά αυτή θα είναι μια χαμένη γενιά....
(Αυτά και άλλα πολλά είπε ο ΓΑΠ σε συνέντευξή του στο oregonlive.com)

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... Πιάστε τον....δέστε τον..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.