Σαμαράς : με βλέπετε εμένα να έκανα εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας...;;;


75η ΔΕΘ (20 Σεπ.2010)
Σαμαράς:....... Με βλέπετε εμένα να έκανα αυτήν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας ή τη Νέα Δημοκρατία; 
Θα ήμασταν το τελευταίο κόμμα που θα το δεχόταν.

Κι όμως κ. Σαμαρά, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, με το ΦΕΚ 240 Α, παραιτούμενος από την ασυλία της χώρας έναντι των δανειστών της, αυτό ακριβώς κάνατε
Στις 12 Δεκεμβρίου του 2012, εκδίδεται το ΦΕΚ 240 Α, στο οποίο περιλαμβάνεται η 3η δανειακή σύμβαση στην οποία, φυσικά, υπάρχει και πάλι ο όρος περί παραίτησης της ασυλίας της χώρας και της ΤτΕ, μόνο που αυτή τη φορά προστίθεται και το ΤΧΣ, ο οργανισμός δηλαδή που συστάθηκε ως ΝΠΙΔ, από το Ελληνικό Δημόσιο, με χρήματα του EFSF, με σκοπό τη χρηματοδότηση (ανακεφαλαιοποίηση) των ελληνικών, αλλά και των θυγατρικών των αλλοδαπών, τραπεζών.

Σχόλια

  1. Ας τα βλέπουν οι γιαούρ ...ψωφοφόροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...καλα τα λεει...αυτος για τη ψηφιση του φεκ 240 που ξεπουλαει τα παντα δε ζητησε αυξημενη πλειοψηφια.το περασε ως κατεπειγον...δε λεει ψεματα...λαλακιες λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.