Τα "σλέπια" του λαθρεμπορίου καυσίμων και τα ...."χλέπια" του γκουβέρνου.....

Του Γ.Δη
Ναι είμαστε για φτύσιμο συμπολίτες, πολιτικοί και "άπασαι αί εξουσίαι" και το γκουβέρνο εν γένει ....του ψωροβασιλείου της αρπαχτής.

Τι χρωστάνε μωρέ τα μωρά παιδιά, να τα πλένει η μάνα τους και να τουρτουρίζουν στο κατεψυγμένο σπίτι ή τα νήπια και τα σχολιαρούδια να φυσάνε τα χεράκια τους και να "μπαφουνιάζουν" πάνω στα θρανία -σαν τα σπουργίτια στην παγωνιά- για να ζεσταθούν; Επανήρθαν οι χιονίστρες στα πόδια των παιδιών μας ....ντροπή και αίσχος ρε Αντώνη ....και όλοι συλλήβδην οι πολιτικοί!

Ας αφήσουμε του ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες ....αυτούς εξωνημένοι Έλληνες πολιτικοί, τους έχουν ήδη δρομολογήσει -κούνια που τους κούναγε- για τον καιάδα και τα νεοφασιστικά κρεματόρια.

Πρόσφατα ο Αλ. Τσίπρας πήγε στην Φλώρινα ....για παρηγοριά των "φορο-κατεψυγμένων" !
Αν το λέει η "περδικούλα" σου -η πολιτική- κ. Αλ. Τσίπρα κάνε κάτι πιο θαρραλέο, πρακτικό και ωφέλιμο.

Ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό ναυτιλίας, να καταθέσει στην βουλή ονομαστική κατάσταση των πλοιαρίων ανεφοδιασμού σκαφών, με τα ονόματά τους, τους αριθμούς νηολογίων, τις άδειές τους και ονομαστικά τους ιδιοκτήτες τους -εταιρείες και φυσικά πρόσωπα- έτσι για να μάθει ο Ελληνικός λαός σε ποιους "χρωστάει" αυτό το παγωμένο -στην κυριολεξία- φετινό φορο-ντούς της τρικολόρ κυβέρνησης ή ακόμα χειρότερα για να δούμε ποιοι "πατριώτες-πετρελαιάδες-φύλαρχοι" διαφεντεύουν τη χώρα μας, ώστε να μην ξαναδούν -στον αιώνα τον άπαντα- πελάτη στις αντλίες τους.

Ποιοι επιτέλους ελληναράδες-υπερπατριώτες, έχουν αυτά τα σλέπια ή μπάρτζες ....να τους πάρει "αμπάριζα" η πλέμπα, ο κοσμάκης και να τούς στείλει στο διάολο, αυτούς και τις φύτρες τους !

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
Πρατηριούχοι: Ζητούν παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για τη λαθρεμπορία καυσίμων.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/01/2013_478256

Tην παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για την πάταξη της λαθρεμπορίας, παράνομης διακίνησης καυσίμων και των φαινομένων νοθείας και «πειραγμένων» αντλιών ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.
Η ΠΟΠΕΚ ζητά την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων και των στοιχείων των πρατηρίων καυσίμων και όλων των εμπλεκομένων στο λαθρεμπόριο καυσίμων και υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της ότι «τα δημοσιεύματα περί έξαρσης λαθρεμπορίας και παράνομης διακίνησης καυσίμων επαληθεύουν τις καταγγελίες μας περί δράσης οργανωμένου κυκλώματος παράνομης διακίνησης καυσίμων και λαθρεμπορίας, που λυμαίνεται την αγορά».
Η ΠΟΠΕΚ σημειώνει ότι δεν επιτρέπεται η κρατική ανοχή σε οικονομικά εγκλήματα δισεκατομμυρίων, «την ώρα που η κοινωνία μας αιμορραγεί οικονομικά και ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται» και προσθέτει ότι «οι οδυνηρές συνέπειες του λαθρεμπορίου πλήττουν όχι μόνο την οικονομία της χώρας μας και τους καταναλωτές αλλά και τους νόμιμους επαγγελματίες του κλάδου μας που λειτουργούν και προσπαθούν να επιβιώσουν υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού».
Η ομοσπονδία εκτιμά ότι απαιτείται δραστική παρέμβαση της πολιτείας, ενίσχυση ελεγκτικών μηχανισμών, επιτάχυνση διαδικασιών, εποπτεία και επιβολή αυστηρότατων ποινών.
www.kathimerini.gr

Σχετικά δημοσιεύματα:

kathimerini.gr | Λαθρεμπόριο με τα «σλέπια»

Το επισημάνατε δημόσια με +1. Αναίρεση
4 Μαρ. 2012 – H όλη διαδικασία στηρίζεται στα περίφημα «σλέπια» ή «μπάρτζες», δηλαδή τα μικρά δεξαμενόπλοια που φορτώνουν το ναυτιλιακό καύσιμο από ....

Διάτρητος - Η Αυγή online


Σχόλια