Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Νέο σοκ: “Εξαφανίστηκαν” και οι υπολογιστές του Παπακωνσταντίνου!

Συνεχής απόπειρα εξαπάτησης και απόκρυψης της αλήθειας από τον επίορκο του μνημονίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπολογιστές του υπουργικού γραφείου του Παπακωνσταντίνου έχουν κάνει φτερά! Τώρα ο κύριος Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να δικαιολογήσει και την περίεργη “εμμονή” που είχε για να διερευνηθεί μόνο το “στικάκι”, αφού το προφανές θα ήταν να γίνει έλεγχος στους υπολογιστές που ταυτίζονται με την υπουργική του δράση για να διαπιστωθεί εάν κάποιος εξ’ αυτών είχε επεξεργαστεί το αρχείο!

Διότι σίγουρα σε κάποιον δικό του υπολογιστή, ο κύριος Παπακωνσταντίνου δημιούργησε όπως ομολόγησε το στικάκι, φορτώνοντας το αυθεντικό CD! Το οποίο, τελείως συμπτωματικά “έχασε”!! Σήμερα ενημερωνόμαστε ότι “χάθηκαν” και οι υπολογιστές!

Μα ακόμα και οι υπολογιστές αποτελούν “παγια” πληρωμένα από το αίμα του Ελληνικου λαού. Και κάπου εδώ μπαίνει στο κάδρο ο κύριος Στουρνάρας: Τι ακριβώς παρέλαβε στο υπουργείο του; Θα διατάξει έρευνα για να δούμε που πήγαν αυτοί οι υπολογιστές; Ήδη έπρεπε να το είχε κάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.