Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Ζωή Γεωργαντά: Μπήκαμε στο ΔΝΤ λόγω των ανακοινώσεων για αυτά τα νούμερα, αφού ο κος Παπακωνσταντίνου διέψευσε τον προκάτοχό του

Στην εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση :

Ζωή Γεωργαντά, καθηγήτρια Οικονομετρίας Πανεπιστημίου Μακεδονίας
    
«Μπήκαμε στο ΔΝΤ λόγω των ανακοινώσεων για αυτά τα νούμερα, αφού ο κος  Παπακωνσταντίνου διέψευσε τον προκάτοχό του», είπε στον Α989 η καθηγήτρια οικονομετρίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Ζωή Γεωργαντά. 
Εκτίμησε ότι «το θέμα πρέπει να επικεντρωθεί στο μη πολιτικό πρόσωπο που διέπραξε αυτά τα ψεύδη».

«Ο τρόπος που λειτούργησε ο κ. Γεωργίου δείχνει ότι έπαιρνε οδηγίες απ’ έξω. Ζητούσε βοήθεια από τον κύριο Τόμσεν να αλλάξει το νόμο για να πάρει όλες τις εξουσίες και να παρακάμψει εμάς που διατυπώναμε ενστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
«Ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας είχε πει ως πρόεδρος του ΙΟΒΕ ότι οι ΔΕΚΟ δε θα έπρεπε να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.