Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Χορήγηση Εγγράφων

Αύριο το πρωί η Βουλή ψηφίζει για την παραπομπή ή όχι 4 πολιτικών: Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος. Μία ψήφο έχω, θέλω να τη ρίξω με επίγνωση και συνέπεια. Στην ουσία θα ενεργήσουμε, ο καθένας από τους 300, με οιονεί ιδιότητα εισαγγελικού λειτουργού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υποβάλλαμε την πρόταση παραπομπής τους ως παράταξη, και πλέον η ατομική ευθύνη ημών των βουλευτών αύριο προσωποποιείται.
Ποιος από εμάς ξέρει τα λεπτομερή στοιχεία της δικογραφίας; Είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ αποφασίσει, ποιός και πώς θα μορφώσει γνώμη αν δεν μελετήσει πλήρως το φάκελο με πεποίθηση δικαίου ανδρός;

Να ´ναι καλά η Χρυσούλα η Γιαταγάνα, με παρότρυνε και υπέβαλα έστω και την προτεραία, αίτηση για να λάβω φωτιστική ενημέρωση της δικογραφίας, αφού μόνη της η Βουλή δεν το έπραξε (παρά τα χιλιάδες άλλα έγγραφα που ντανιάζονται στις θυρίδες μας). Αυτή την κρίσιμη στιγμή της Δημοκρατίας μας, εξαντλώ κάθε ικμάδα προσπάθειας ώστε να υπηρετήσω ακέραια την εντολή σας.

Κώστας Γιοβανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.