Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΣΥ: Δάνειο με ξένη χώρα (ποιά άραγε ;;;) μέχρι τη συμφωνία με τρόικα...

Ανοικτό άφησε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, το ενδεχόμενο σύναψης δανείου με ξένη χώρα μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας δανεισμού με την τρόικα.  
Όπως είπε, σε περίπτωση εκλογής του στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα καταβάλει προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις οικονομικές ανάγκες της χώρας
μέχρι την εξασφάλιση του δανείου από την τρόικα «μέσω ενός προσωρινού δανεισμού από ξένη χώρα μ' ένα μακροπρόθεσμο δάνειο ενδεχόμενα κι όχι υψηλό».
Μιλώντας χθες βράδυ, σε δείπνο της λέσχης Lions Λεμεσού, ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε επίσης ότι θα επιδιώξει να μετατεθεί η αποπληρωμή του ρωσικού δανείου των 2,5 δισ. ευρώ. 
Τέλος, επιδιώξή του θα είναι να δοθεί χρόνος επαναδιαπραγμάτευσης ενδεχόμενων αγκυλώσεων ή στρεβλώσεων ή άδικων προνοιών της μνημονιακής σύμβασης, αφού θα φέρει το βάρος της υπογραφή της.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Υ.Γ
Ποιά είναι άραγε αυτή η ξένη χώρα......;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.