Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΗ: Ένα ακόμη Εργατικό Ατύχημα. Αποτέλεσμα Διοικητικής και Συνδικαλιστικής αδιαφορίας και σκοπιμότητας! Τα λιγνιτωρυχεία Πτολεμαΐδας ΞΑΝΑπενθούν!

Υποκρισία! Υποκρισία! Υποκρισία!

Την έζησα στο μεγαλείο της όταν, αν και στο "ψυγείο" της ΔΑΠ κλπ, προσπάθησα να αναδείξω το τεράστιο πρόβλημα των Εργατικών Ατυχημάτων και των Επαγγελματικών Ασθενειών μέσα από τη διαδικασία του χαρακτηρισμού.

Οργάνωσα, συγκρούστηκα, υπονομεύτηκα!!!!

Παρά την υπονόμευση, έγιναν πολλά.
Και μόνο τα σεμινάρια, έδωσαν νέα διάσταση κυρίως για αυτούς που πρώτη φορά άκουγαν.

Οι... υπονομευτές όμως "φρόντισαν" να "σταματήσουν" αυτή τη δυναμική που αναδείκνυε και άλλαζε: εγκληματική αδιαφορία έως σκοπιμότητες!

Ξέρετε ποιοι πρωτοστάτησαν; Άθλιες συνδικαλιστικές εκφάνσεις από ΓΕΝΟΠ έως Πρωτοβάθμια, ΚΕΣ και παράγοντες της... ΔΕΚΠ/Πρόληψη!!!

Ταυτόχρονα, κλάματα και βαρύγδουπες υποσχέσεις στις οικογένειες. Σε χήρες-ορφανά, ενώπιον του νεκρού.

Μετά; Εγκατάλειψη, αδιαφορία, "εκμετάλλευση" χήρας και ορφανών.

Τα ίδια... δάκρυα και... κραυγές βλέπω να συνεχίζονται πάνω στα κουφάρια των αδικοχαμένων!

Στιγμιαίες αντιδράσεις-κινητοποιήσεις για εντυπωσιασμό όπως κάνουν οι άθλιοι πολιτικοί που εκμεταλλεύονται.

Είναι τόσο βαριά "άρρωστο" το ΣΚ ( και) στη ΔΕΗ πυραμιδικά και τόσο αναξιόπιστο που η συνενοχή θεωρείται απλώς επιδερμικός χαρακτηρισμός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.