Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Όσοι τολμούν να βγάλουν τον ΓΑΠ από το κάδρο, υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

olympiada 
Άμεση ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου σε όσους ονειρεύονται “υπόγειες συμφωνίες” με τον Παπανδρέου. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι εκτός από τις κοινοβουλευτικέ΄ς ενέργειες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αναλάβουν νομική δράση για να αποκαλύψουν ποιοί συμμετείχαν στην σύσταση της συμμορίας
που ευθύνεται για την απόκρυψη και παράνομη μεταφορά της λίστας που αποτελεί δημόσιο έγγραφο αφού δόθηκε επίσημα από τις Γαλλικές αρχές. Εκεί δεν υπάρχει νόμος περί ευθύνης υπουργών, διπλωματών και πολιτικών τους προϊσταμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.