Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

ΝΑΙ! Βρήκαμε τον ΓΑΠ να κάνει καμάκι!


ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!
Σήμερα μάθαμε το εξής κωμικό. Ο ΓΑΠ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα του Όρεγκον «Oregonian» (βλεπε ΕΔΩ) εκμυστηρεύτηκε πως έριχνε κοριτσάκια με την κιθάρα του. Εμείς ψάξαμε στο αρχείο μας και βρήκαμε μια φωτογραφία που όντως, αποδεικνύει πως ο Παπανδρέου ήταν και πολύ greek lover!!! Δείτε..


20130116-190442.jpg http://www.trelokouneli.gr/apoklistiko-vrikame-ton-gap-na-kani-kamaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.