Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Όσκαρ κακοτεχνίας και δηλώσεων για τη γέφυρα "Καλατράβα"...

1.585.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΡΙΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ …ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ
Η κρεμαστή γέφυρα!
Το καμάρι του Αγιοκάμπου!
1.585.000 ευρώ παρακαλώ, τόσο ήταν το κόστος κατασκευής της, μόλις 3,5 χρόνια πριν.
Η περιοχή είχε φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί την κουστωδία των επισήμων που θα εγκαινίαζε το σημαντικό αυτό έργο. Μετά την χθεσινή κατάρρευση της γέφυρας δεν έχουμε παρά να αποδώσουμε το όσκαρ μεγαλύτερης δήλωσης κατά τα εγκαίνια της γέφυρας «Καλατράβα» στις 20 Ιουλίου 2009:

Χρήστος Ζώης (υφυπουργός Εσωτερικών): Σημαντικό έργο που σηματοδοτεί την είσοδο σε μια άλλη εποχή.
Λουκάς Κατσαρός (νομάρχης Λάρισας): Τα άγνωστα παράλια του νομού γίνονται πλέον γνωστά.
Κώστας Αγοραστός (βουλευτής ΝΔ): Χρήσιμο έργο που δίνει άλλη προοπτική στην περιοχή.
Και εκεί φαινόταν πως ο Λουκάς Κατσαρός εξασφάλιζε με άνεση το όσκαρ, μιας και τα παράλια έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο μόλις χθες εξαιτίας της τρύπας, μια επιπλέον δήλωση κάνει την έκπληξη και αυτοδικαίως λαμβάνει και το αγαλματίδιο:
Πέτρος Ηλιάδης (Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Λάρισας): Η γέφυρα λύνει οριστικά το πρόβλημα των πλημμυρών!
Φαντάζομαι, τώρα που ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός θα πρέπει να πληρώσει ξανά για την ανακατασκευή θα έχει λογικά και μια τεχνική εξήγηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κακοτεχνία. Δεν μπορεί…
Περαστικά σας!
Λ.Π.
larissanet.gr
Υ.Γ
Aυτή η γέφυρα διαλύθηκε σαν χάρτινος πύργος....στις 30 Δεκ.2012 από τις βροχοπτώσεις στην περιοχή του Αγιοκάμπου Λάρισας !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.