«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ»

ΠΕΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Ν. ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έκαναν σήμερα το ελάχιστο καθήκον τους για τους ήρωες των Ιμίων.
Με εντολή του Προέδρου Πάνου Καμμένου, πέντε Βουλευτές κατέθεσαν στη Κάλυμνο στεφάνι στο εκεί μνημείο των πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 και έριξαν δάφνινο στεφάνι στα αιγαιοπελαγίτικα νερά όπου συνετρίβη από τα τουρκικά πυρά το ελικόπτερο που πετούσαν οι Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός και Χριστόδουλος Καραθανάσης.

«Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο φάκελος που αφορά στα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου, δεν έχει κλείσει. Παραμένει ανοικτός», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.


Σήμερα στην Κάλυμνο ταξίδεψαν, εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ο. Βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο Τομεάρχης Άμυνας Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, η Βουλευτής Δωδεκανήσου Τομεάρχης Ναυτιλίας Μίκα Ιατρίδη και η Τομεάρχης Παιδείας Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου.

Στο μνημείο των ηρώων που βρίσκεται στην Κάλυμνο, παρουσία του Δημάρχου του νησιού Δημήτρη Διακομιχάλη, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατέθεσαν στεφάνι με τους Βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Κώστα Γιοβανόπουλο, για να ψάλλουν αμέσως μετά τον Εθνικό Ύμνο.

Στη συνέχεια, οι πέντε Βουλευτές επιβιβάστηκαν σε σκάφος που παραχώρησε ο Δήμος Καλυμνίων και αντικρίζοντας τα Ίμια όλοι έριξαν λουλούδια στη θάλασσα και ο Τομεάρχης Άμυνας Γιώργος Νταβρής δάφνινο στεφάνι.

Η αντιπροσωπεία των Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επιστρέφει απόψε στην Αθήνα μέσω της Κω.





Σχόλια

  1. " ... από τα τουρκικά πυρά ... " ?
    Kε Ταξίαρχε (εα) Παπασπύρου ξέρετε κάτι ?
    Περιμένω να βγείτε και να το πείτε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είστε κε Ταξίαρχε (εα) ?
      Γιατί δεν τολμάτε να βγείτε και να πείτε αυτά που ξέρετε για το θέμα ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.