Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Χαμός με το Τ.Τ. ...

Ο βασικός μέτοχος του Τ.Τ. (Ελληνικό δημόσιο με 34% των μετοχών) δεν έχει πάρει θέση για την ανακεφαλαιοποίηση ή όχι του Τ.Τ. Οι μέτοχοι-φυσικά πρόσωπα (46% των μετοχών) βλέποντας αυτή την αδράνεια αμφισβητούν την απαξίωση του Τ.Τ. που μεθοδεύουν οι εποπτικές αρχές και ζητούν κοινοποίηση της υποτιθέμενης τεκμηρίωσης μη βιωσιμότητας προκειμένου να απαντήσουν.
Σήμερα το 5% των μετόχων, η καταστατική μειοψηφία,

ζήτησε έγκυρα και έγκαιρα , την σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την ανακεφαλαιοποίηση του Τ.Τ. Η διοίκηση του Τ.Τ. είναι υποχρεωμένη πλέον από το νόμο να συγκαλέσει την γενική συνέλευση των μετόχων . Άλλωστε την Πέμπτη 10/01/2013 με υπόμνημα της προς την Τράπεζα της Έλλαδος εκδήλωσε την πρόθεση της και παραδέχθηκε ότι πρέπει να ερωτηθούν οι μέτοχοι δια της γενικής συνελεύσεως τους.
Η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας οφείλουν πλέον να αναστείλουν κάθε ενέργεια τους μέχρι να αποφασίσουν οι μέτοχοι για την ανακεφαλαιοποίηση ή όχι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Ένωση Μετόχων και Φίλων Τ.Τ. 
http://logia-starata.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9463.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.