Σε σας που μπορείτε να δώστε λίγο φως στο "σκοτάδι" που βύθισαν την όμορφη πατρίδα μας οι...«μικροδιάβολοι» του μεγάλου Ν. Καζατζάκη

Ξεπερνώντας τις ιδεολογίες, ιδεοληψίες και...«κομματοσκυλισμούς», θα ήταν ευτύχημα, σήμερα, στην κατάντια που έφεραν την έρμη τη Χώρα κάποια πολιτικά...«ρεμάλια», να...αποφάσιζαν από ψυχής να βοηθήσουν με το ειδικό επιστημονικό και φιλοσοφικό βάρος τους οι κύριοι-κύριοι
Στουρνάρας, Λ. Παπαδήμος, Β. Ράπανος και Στ. Ράμφος
Θα ΄ταν ευτύχημα μέσα σ΄αυτή «μαυρίλα» να δούμε έστω  και κάποιες..."πυγολαμπίδες"!!!


Ας γίνουν το..."μπόλι" στο μαραμένο δένδρο Ελλάς που από αιώνες και για αιώνες ΕΔΙΝΕ τους "καρπούς" του σ΄όλη την ανθρωπότητα και που σήμερα δεν καρποφορεί ΠΛΕΟΝ.
Ας ενταχθούν ή ας δημιουργήσουν έναν ευρωπαϊκό πολιτικό σχηματισμό με νέα άτομα, νέες ιδέες, νέους στόχους, νέα οράματα.
Άτομα ξεκομμένα από ακραίες θέσεις και σκέψεις.
Μακρυά από ολοκληρωτισμούς που στο διάβα της ιστορίας κατέστρεψαν ΚΑΙ χώρες και πολίτες.
Μακρυά από παρωχημένες πολιτικές πρακτικές!
Μακρυά από το αδηφάγο σύστημα.
Είναι ώρα ανάγκης για ένα πολιτικό φορέα με κέντρο τον άνθρωπο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
http://kaymenakis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_10.html
[ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ]

Θα τον βρεις εδώ:
Τ.Ο Καισαριανής
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΚΑΜΙΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΓΡΑΦΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ
ΜΕΛΗ:
ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Καϋμένε Βαγγέλη, φαίνεται ότι και οι δικοί σου, όπως ο Γιάννης ο Καϋμενάκης μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καισαριανής, δεν σε πάνε!
Ζητάει από τους κ.κ Γ. Στουρνάρα, Λ. Παπαδήμο, Β. Ράπανο και Στ. Ράμφο, ν' αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας και προφανώς σε θεωρεί ακατάλληλο για την θέση που έχεις στην Τρικολόρε.
Τώρα αν σε "κατατάσσει" κι' εσένα στους ....«μικροδιάβολους» του μεγάλου Ν. Καζατζάκη και -χειρότερα- στα ...."κάποια πολιτικά...«ρεμάλια», ρώτα τον ίδιο.

Σχόλια