Τι είπε ο άνθρωπος...;;; Είναι επικίνδυνοι για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας...

Σήμερα στην βουλή ο κ. Βενιζέλος δήλωσε: "Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας... απ τη θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης, βεβαίως έχω..
Είναι δυνατόν να μην έχω...
Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ πως πήγαινε στην Ε.Ε ;;"


Καταλάβετε κ. Βενιζέλε τι είπατε..;;


'Eχετε συναίσθηση της σοβαρότητας αυτού που δηλώσατε ;;;
Δεν γνωρίζετε ότι απαγορεύεται να έχετε στην κατοχή σας διαβαθμισμένα και δη Απόρρητα έγραφα...;
Ο κ. υπουργός της Εθνικής Άμυνας άκουσε την δήλωση του κ. Βενιζέλου;;
Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα πρέπει άμεσα, να ζητήσει την καταγραφή και αποστολή των όποιων διαβαθμισμένων εγγράφων του ΥΠΕΘΑ και των όποιων ψηφιακών φωτοτυπιών αμυντικών σχεδίων της χώρας έχει στην κατοχή του ο κ. Βενιζέλος.
Παράλληλα θα πρέπει να διαταχθεί πάραυτα ΕΔΕ και να εξετασθεί ποιoς έδωσε στον κ. Βενιζέλο τα αμυντικά σχέδια και αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες χρέωσης και διακίνησης της διαβαθμισμένης αλληλογραφίας, σύμφωνα με τον Εθνικό Κανονισµό Ασφαλείας (ΕΚΑ)
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας...



Σχόλια

  1. Δηλαδή πήγαινε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ με τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της Ελλάδας; Να τα κάνει τι; Να τα πουλήσει; Να τα δωρίσει; Τι άλλο θα ακούσουμε ρε!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.