Σαββατοκύριακο με χρώμα Νάουσας

Το Σαββατοκύριακό είχε χρώμα Νάουσας, έτσι θα αφιερωθεί κι όλη η ερχόμενη εβδομάδα μου. Η Δ.Ο.Υ. Νάουσας μοιάζει να είναι παρελθόν κατά τις τροϊκανές προσταγές. Οι αγωνίες για τους απολυμένους της ΕΝΚΛΩ παραμένουν στο κατακόρυφο, όπως και τα φαιδρά υπονοούμενα για το Ι.Κ.Α. της πόλης. Εκεί όμως που θα μας βρουν αδιαπραγμάτευτους είναι στο Νοσοκομείο της Νάουσας στο οποίο οι επενδύσεις που έγιναν, η δυναμική που εκπέμπει, κι ο χαρακτήρας του ως κεντρικό δημόσιο αγαθό, συνηγορούν σε μία οδό:
Η λύση αξιώνει συνεννόηση. Τελεία.
Χθες λοιπόν, βρέθηκα με το Δήμαρχο και πολλούς δημοτικούς συμβούλους στο Δημαρχείο, ώστε να λάβω από πρώτο χέρι ενημέρωση για όσα θλιβερά συνέβησαν τις προγούμενες μέρες μπροστά στη Δ.Ο.Υ. (αλλά απουσίαζα υπερφορτωμένος στην Αθήνα). Σήμερα είχαμε μια υπέροχη κυριακάτικη λειτουργία στον Άη-Γιώργη, επίσκεψη στο Νοσοκομείο και το Αστυνομικό Τμήμα, συναντήσεις με φίλους και αιρετούς της πόλης για ανταλλαγή σκέψεων, αλλά και αγώνα πόλο εφήβων στο θαυμάσιο κλειστό κολυμβητήριο στον Άγιο Νικόλαο. Η Ελλάδα κι η Ημαθία αντιστέκεται, το κέφι υπέρ παίδων κι ο αγνός εθελοντισμός, όπως του Ν.Α.Σ.Η. και θερμά τους συγχαρητήρια, σφύζει από φρεσκάδα.
Το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου, ώρα 19:00, θα μαζευτούμε στην Εστία Μουσών, ο βουλευτής προς έλεγχο κι οι Ναουσαίοι για να ενημερωθούν, να ρωτήσουν, να μιλήσουν. Είμαι παρών, δηλώνω ΕΤΟΙΜΟΣ.

20-1-2013 Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια