Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Σαββατοκύριακο με χρώμα Νάουσας

Το Σαββατοκύριακό είχε χρώμα Νάουσας, έτσι θα αφιερωθεί κι όλη η ερχόμενη εβδομάδα μου. Η Δ.Ο.Υ. Νάουσας μοιάζει να είναι παρελθόν κατά τις τροϊκανές προσταγές. Οι αγωνίες για τους απολυμένους της ΕΝΚΛΩ παραμένουν στο κατακόρυφο, όπως και τα φαιδρά υπονοούμενα για το Ι.Κ.Α. της πόλης. Εκεί όμως που θα μας βρουν αδιαπραγμάτευτους είναι στο Νοσοκομείο της Νάουσας στο οποίο οι επενδύσεις που έγιναν, η δυναμική που εκπέμπει, κι ο χαρακτήρας του ως κεντρικό δημόσιο αγαθό, συνηγορούν σε μία οδό:
Η λύση αξιώνει συνεννόηση. Τελεία.
Χθες λοιπόν, βρέθηκα με το Δήμαρχο και πολλούς δημοτικούς συμβούλους στο Δημαρχείο, ώστε να λάβω από πρώτο χέρι ενημέρωση για όσα θλιβερά συνέβησαν τις προγούμενες μέρες μπροστά στη Δ.Ο.Υ. (αλλά απουσίαζα υπερφορτωμένος στην Αθήνα). Σήμερα είχαμε μια υπέροχη κυριακάτικη λειτουργία στον Άη-Γιώργη, επίσκεψη στο Νοσοκομείο και το Αστυνομικό Τμήμα, συναντήσεις με φίλους και αιρετούς της πόλης για ανταλλαγή σκέψεων, αλλά και αγώνα πόλο εφήβων στο θαυμάσιο κλειστό κολυμβητήριο στον Άγιο Νικόλαο. Η Ελλάδα κι η Ημαθία αντιστέκεται, το κέφι υπέρ παίδων κι ο αγνός εθελοντισμός, όπως του Ν.Α.Σ.Η. και θερμά τους συγχαρητήρια, σφύζει από φρεσκάδα.
Το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου, ώρα 19:00, θα μαζευτούμε στην Εστία Μουσών, ο βουλευτής προς έλεγχο κι οι Ναουσαίοι για να ενημερωθούν, να ρωτήσουν, να μιλήσουν. Είμαι παρών, δηλώνω ΕΤΟΙΜΟΣ.

20-1-2013 Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.