Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Αυτοί στο ΠΑΣΟΚ έχουν πολύ πλάκα....

«Προσπάθησαν να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ με τη "λίστα Λαγκάρντ"» λένε κύκλοι του Κινήματος

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδει το ΠΑΣΟΚ στο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης της «λίστας Λαγκάρντ», η οποία, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πληγεί το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος,
προσπάθεια η οποία, όμως, πάντα κατά τους ίδιους κύκλους, απέτυχε όπως έδειξαν οι τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες θεωρείται ότι δικαίωσαν απολύτως τον κ. Βενιζέλο.
Όπως αναφέρεται σε «άτυπη ενημέρωση» της Ιπποκράτους, οι ευθύνες ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ (σε ό,τι αφορά στο πολιτικό σκέλος) στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου (για το χειρισμό της «λίστας», στον πρώην ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη (δεν ενήργησε σωστά και σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του) και στο ίδιο το ΣΔΟΕ (παρέλειψε να ερευνήσει την υπόθεση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.