Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Στην βουλή οι καταγγελίες Καρχιμάκη για Προβόπουλο!

 
Χθες βράδυ στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” με τον Άκη Παυλόπουλο και τον Ανδρέα Καψαμπέλη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε πως οι καταγγελίες Καρχιμάκη για τις μεθοδεύσεις Προβόπουλου έχουν σοβαρή βάση και
θα τις φέρει ο ίδιος στην βουλή! “Εμείς δεν έχουμε κομματικό μαντρί.
Μπορεί αύριο να παραπέμπουμε τον πρόεδρο του Καρχιμάκη,

αυτό δεν μας εμποδίζει να υποστηρίξουμε τις καταγγελίες του εφ’ όσον ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το ίδιο κάναμε και με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την Θράκη. Το ίδιο απαιτούμε να κάνουν όλοι οι βουλευτές που σέβονται τους ψηφοφόρους τους, αύριο στην ψηφοφορία για την παραπομπή του Παπανδρέου. Είναι αδιανόητο να βλάπτουν την Ελλάδα για κομματικά συμφέροντα” προσέθεσε.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.