Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Μετά από όλα αυτά που...που εσείς δηλώσατε, τι θα ψηφίσετε κ. Κεφαλογιάννη ;;;

Έλεγε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης στις 23 Σεπτεμβρίου 2010:
Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΝΤ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 
Έλεγε και άλλα ο φίλτατος Μανώκης Κεφαλλογιάννης, όπως : 
17 Φεβρουαρίου 2011...


Κεφαλογιάννης: Παραιτούμαι άν το ΠΑΣΟΚ δεν ευθύνεται για τα 223 απ τα 333 δις του χρέους, αυτοί παραiτουνται αν έχω δίκιο;; 
Έλεγε και άλλα ο φίλτατος Μανώκης Κεφαλλογιάννης, όπως : 
Δείτε και αυτό.... 
19 Ιανουαρίου 2012 
Εμείς προσωπικά πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση θα φέρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, χωρίς να χρειάζεται ξένο δίκαιο. Αυτό φιλοδοξούμε και αυτό πιστεύουμε!

Τελικά...
Το αγγλικό δίκαιο ισχύει παντού με εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, το ΔΝΤ συνεχίζει να ελέγχει τα Ελληνικά κόμματα....και ο κ. Κεφαλογιάννης όχι μόνο δεν παραιτήθηκε...αλλά στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνά με αυτό...
Μπράβο και εις ανώτερα... 
Μετά από όλα τα πιο πάνω.... που εσείς δηλώσατε, τι θα ψηφίσετε κ. Κεφαλογιάννη ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.