Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος:Προσπαθούν να δέσουν χειροπόδαρα τη χώρα (βίντεο)


«Με τη βίλα Αμαλία και τα στικάκια αποσιωπείται το καρφί που μπαίνει στο φέρετρο της χώρας», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι «η τρικομματική κυβέρνηση προσπαθεί να δέσει χειροπόδαρα τη χώρα».
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ,
αναφέρθηκε στην συζήτηση που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουλή για την προανακριτική επιτροπή για τη «λίστα Λαγκάρντ», υπογραμμίζοντας ότι «το Σύνταγμα προβλέπει ότι πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες για τους τέσσερις πολιτικούς που με το νόμο περί ευθύνης υπουργών η Βουλή προτείνει να παραπεμφθούν στην επιτροπή».
«Το Σύνταγμα προβλέπει τέσσερις κάλπες και στο κάθε ψηφοδέλτιο θα πρέπει να αναφέρονται ακριβώς τα αδικήματα για τα οποία τους παραπέμπει η Βουλή. Οποιαδήποτε άλλη διαδικασία ακυρώνει την μυστικότητα της ψήφου», σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.