Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Πρόταση του Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική..

Μετά την αποκάλυψη της κας Κωνσταντοπούλου.....
Ο Πάνος Καμμένος απευθύνει πρόταση στον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την προανακριτική επιτροπή.  
"καλημέρα, τώρα ανακαλύψατε στο ΣΥΡΙΖΑ την συμετοχή του ΓΑΠ στην συνάντηση με Βενιζέλο Διώτη μήπως πρέπει να ψηφίσετε την πρόταση μας;", έγραψε πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος στο twitter του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.