Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Ανάληψη ευθύνης αλλοιώσεως της λίστας - Βρέθηκε ο ένοχος...

Αγαπητοὶ,
Μια και οι κάτοχοι της λίστας Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Βενιζέλος και σία, αρνούνται ότι άλλαξαν το περιεχόμενο της λίστας και προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, υποχρεούμαι να παρέμβω και να αναλάβω τις ευθύνες μου, για να πάψει να βασανίζεται ο Ελληνικός λαός.
Είμαι εγώ εκείνος που αλλοίωσε την λίστα και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη έναντι της πολιτείας και των Ελλήνων.

Είμαι εγώ εκείνος στον οποίον ο κ. Παπακωνσταντίνου παρέδωσε την λίστα προς φύλαξη και με κάλυψε ο τέως υπουργός στην κατάθεσή του.
Αναμένονται οι πολιτικές και δικαστικές πρωτοβουλίες για να λάμψη η αλήθεια.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Καραδημητρόπουλος
Κάτοικος Γαλλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.