Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Η οδύσσεια ενός συμπολίτη μας ..ψάχνοντας να βρει το δίκιο του

Η κάλυψη των ημετέρων καλά κρατεί ....
Μια απίστευτη ιστορία βιώνει ένας συμπολίτης μας έμπορος, τα τελευταία τρία χρόνια..
Προσπαθεί να βρει το δίκιο του...αλλά εις μάτην...
Ας πάρουμε όμως την ιστορία απ την αρχή.
Τον Νοε, του 2009, ο αναγνώστης που μας έστειλε την απίστευτη ιστορία-ταλαιπωρία του, ειδοποιήθηκε από ένα γνωστό του, ότι υπάρχουν σειρά αποδείξεων της εταιρείας του και μάλιστα αθεώρητες σε ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ)...

Οι υποτιθέμενες (αθεώρητες αποδείξεις) αναφερόντουσαν σε πώληση γραφικής ύλης (βιβλίων) στον προαναφερθέντα φορέα.. πώληση που δεν έγινε ποτέ !!
Εκτός όλων των άλλων όπως θα δείτε και στην συνέχεια τόσο οι αποδείξεις και οι υπογραφές είναι πλαστές... 
Αθεώρητη απόδειξη "μαιμου"
Τιμολόγιο με την υπογραφή του καταγγέλοντα
 Το οξύμωρο και περίεργο είναι ότι οι αποδείξεις αυτές είναι από παλιό μπλοκ με λάθος στοιχεία της εταιρείας που ίσχυαν προ ενδεκαετίας (δηλαδή μέχρι το 1998), μιας και η εταιρεία είχε μετακομίσει σε άλλη διεύθυνση...

Ο αναγνώστης και εμπλεκόμενος στην υπόθεση αφου ήρθε σε επαφή με τον φορέα και αφου του πρότειναν (παρουσία του δικηγόρου του) να κουκουλώσουν την υπόθεση...αποφάσισε να πάει στον ΣΔΟΕ Λάρισας και κατήγγειλε την υπόθεση τον Μαι.2010. 

Μάλιστα στον ΣΔΟΕ σύμφωνα με τα λεγόμενα του καταγγέλοντα, του είπαν ότι δεν θα βγει τίποτα..η παράβαση είναι μικρή..και του συνέστησαν να απευθυνθεί στην ΔΟΥ του, πράγμα που και έπραξε. (δειτε την διπλανή φωτογραφία)
Αφου είδε και απόειδε ο άνθρωπος, ύστερα και από παρότρυνση φίλου του, μετά από έναν χρόνο και αφου δεν έβλεπε φως...αποφάσισε να απευθυνθεί στον τότε υφυπουργό οικονομικών κ. Φ.Σαχινίδη...


Μαύρο φίδι που τον έφαγε μιας και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ήταν φίλος κομματικός του κ. Σαχινίδη και μάλιστα διορισμένος απ αυτόν σε κρατική τράπεζα....
Από το γραφείο του κ.Σαχινίδη του δήλωσαν ότι δεν είναι υπέθυνος ο ίδιος και καλό θα ήταν ο καταγγέλων να απευθυνθεί στον κ. Κουσελά !!!
Την ίδια περίοδο και αφου ήταν σε απόγνωση ο καταγγέλων κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του εμπλεκόμενου στην υπόθεση υπαλλήλου του ΝΠΔΔ που είχε στην κατοχή του τις αποδείξεις. 
 

Ο φίλος μας δεν το έβαλε κάτω και πήγε στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου 2012 στον ΣΔΟΕ και έκανε επώνυμη καταγγελία...
Εκεί του είπαν να πάει σε ένα μήνα στην Λάρισα στο ΣΔΟΕ και να ψάξει το θέμα...
Στην Λάρισα όντως πήγε (ξεροκέφαλος ο φίλος) και του είπαν ότι το θέμα το χειρίζεται το ΣΔΟΕ Βόλου !!!
Επειδή και πάλι δεν έγινε τίποτα ο άνθρωπος μέσα στο δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου 2012, επικοινώνησε (πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος) με το γραφείο του κ. Διώτη και του υφυπουργού κ. Μαυραγάνη.. (παραθέτει μάλιστα ονόματα και τηλέφωνα στην καταγγελία του)... 
Του είπαν όλοι αυτοί ότι τον Σεπτ.2012 θα ξεκίναγε ο έλεγχος...

Απελπισμένος απευθύνεται στην οικονομική αστυνομία η οποία με την σειρά της έστειλε τον φάκελλο στον εισαγγελέα...
Τώρα πλέον το ΣΔΟΕ και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας άρχισε να κινεί την υπόθεση..
 
Τον λόγο έχει τώρα πια η δικαιοσύνη που πιστεύουμε ότι θα επιτελέσει το έργο της, στην δικάσιμο που θα γίνει τον επόμενο μήνα.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.