«Στη Βουλή η πρόσληψη 725 Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων»

Γραπτή Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών σχετικά με την καθυστέρηση της πρόσληψης των επιτυχόντων του Διαγωνισμού για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα επτακοσίων είκοσι πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων, κατέθεσε στις 28/12/2012 στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, υπεύθυνος του τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Κύριοι Υπουργοί,

Στις 13 Δεκεμβρίου 2011 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα επτακοσίων είκοσι πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων με Αριθμ. Πρωτ. 57659 οικ. Φ. 300.2.

Στις 10 Οκτωβρίου 2012 αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος οι διορθωμένοι οριστικοί πίνακες για το διαγωνισμό κατάταξης 725 Δόκιμων Πυροσβεστών στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Από 19/10-1/11 2012 ανάλογα με την κατηγορία πρόσληψης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος οι πληροφορίες σχετικά με τη Διενέργεια Αθλητικών Δοκιμασιών για κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα επτακοσίων είκοσι πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων.

Από 25/10 - 1/11 2012 αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος οι Πίνακες Αποκλειστέων στις Αθλητικές Δοκιμασίες.

Παρόλο που από την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει ακόμα η πρόσληψη των επιτυχόντων.

Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

  • Γιατί καθυστερεί αδικαιολόγητα και παρά τω νόμω η πρόσληψη των επιτυχόντων στον εν λόγω διαγωνισμό;

  • Πότε θα γίνει η πρόσληψη των επτακοσίων είκοσι πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων στο Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος;

Ο ερωτών Βουλευτής

Νότης Μαριάς

Σχόλια

  1. αλος ενας αξιος ΚΡΗΤΙΚΟΣ βουλευτης που επισης ΑΞΙΑ κατεχει τη θεση πολλα μπραβο στο Νότη Μαριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.