Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Τουλάχιστον 100 νεκροί στο Μαλί από τις γαλλικές αεροπορικές επιδρομές και τις μάχες

Περισσότεροι απο 100 άνθρωποι, αντάρτες και κυβερνητικοί στρατιώτες, σκοτώθηκαν στο Μαλί στη διάρκεια των γαλλικών αεροπορικών επιδρομών και των μαχών για τη στρατηγική πόλη Κόνα, δήλωσαν σήμερα στρατιωτικές πηγές του Μαλί και αυτόπτες μάρτυρες.
Αξιωματικός του στρατού στο αρχηγείο της πρώην στρατιωτικής χούντας του Μαλί στη Μπαμακό είπε πως "περισσότεροι από 100" αντάρτες σκοτώθηκαν, ενώ ένας μαγαζάτορας στην Κόνα είπε πως μέτρησε 148 πτώματα, ανάμεσά τους και δεκάδες κυβερνητικούς στρατιώτες.
"Τους διώξαμε, βρισκόμαστε ουσιαστικά μέσα στην Κόνα", δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς  εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας του Μαλί, ο αντισυνταγματάρχης Ντιάραν Κόνε.
"Δεν ξέρουμε αν έχουν βάλει νάρκες ή άλλες παγίδες, έτσι κινούμαστε με προσοχή. Υπήρξαν πολλοί θάνατοι και από τις δύο πλευρές", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.