Δείτε τον Γιωργάκη σε ρόλο top model: Διαφημίζει βραχιόλια!

Δείτε τον Γιωργάκη σε ρόλο top model: Διαφημίζει βραχιόλια!
Ο Γιωργάκης ξεκίνησε και νέα καριέρα…

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, μαζί με τη σύζυγό του Άντα, να ποζάρουν φορώντας στους καρπούς τους βραχιολάκια ισορροπίας!
Πρόκειται για διαφημιστική φωτογραφία της αγγλικής εταιρίας Band4hope, στης οποίας το κάτω μέρος αναγράφεται η ιδιότητά του ως ο «182ος Έλληνας πρωθυπουργός»!
Και ο…
καλύτερος συμπληρώνουμε εμείς!
Η φωτογράφηση σύμφωνα με το δημοσίευμα έγινε στις 22 Μαΐου 2012.
Έπιαναν τόπο τα χρήματα που έδινα ο ελληνικός λαός για τα ταξιδάκια αναψυχής του πρώην πρωθυπουργού…
  
Πηγή: .newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ο ευτελισμός των πάντων πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

    Για να γίνει κατανοητό δείτε τι ακριβώς είναι η Band4hope στο http://band4hope.com
    και τι ακριβώς συμβολίζουν τα "βραχιολάκια"

    Δείτε επίσης το πλήρες κείμενο στο
    http://band4hope.com/press/mr-mrs-george-papandreou-wearing-band4hopes
    και τις ευχαριστίες της "εταιρείας" (κατά το άρθρο διαφήμιση) πρός τον Παπανδρέου για την υποστήριξή του έργο της .

    Ας καταλάβουν λοιπόν όλοι οτι μπορεί ο ΓΑΠ να έκανε ότι έκανε αλλά δεν μπορούν να ευτελίζουν ακόμα και μία κίνηση υποστήριξης του έργου ενός φιλανθρωπικού φορέα.

    Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα ...

    ΥΓ Ελπίζω να αποκατασταθεί η αλήθεια


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η αλήθεια στην ελλάδα είναι πάντα υποκειμενική. Το κεφάλι του γαπ επί πίνακι να 'ναι κι ότι να 'ναι. Αυτοί είμαστε: ψεύτες, υποκριτές και λασπολογοι, κομπλεξικοί και υπερβολικά "χαζοπατριωτες"... Ειδικά η λάσπη εναντίον του γαπ ήταν και είναι καλά μελετημένη...όταν είδαν ότι ο γαπ θέλει να ξεβολεψει κόσμο, τον φαγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειρότερο είναι οτι τους λές την αλήθεια αλλά αντί να επανορθώσουν κωφεύουν και γίνονται συνένοχοι στη λασπολογία της κάθε φυλλάδας.
      Αλλά έσσεται ήμαρ .....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.