Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ NEAΣ PROTONBANK

Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Γιατί η ΝΕΑ PROTON BANK, αυτή που ο Λαυρεντιάδης κατονόμασε ως Τράπεζα της Τρόικα και του Προβόπουλου, έχει ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης 100 εκατομμύρια ευρώ; 
Πότε και πως πρόλαβε να αποκτήσει μαύρη τρύπα η καλή Proton Bank; 
Τα 100 εκατομμύρια είναι μέγεθος αδιανόητο και δυασνάλογο για μια τράπεζα - περίπτερο με ελάχιστο χρόνο ζωής, όταν για παράδειγμα, η Τράπεζα Αττικής, εμφανίζει συνολικές ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης 400 εκατομμύρια.

Μάλλον οι Πεπόνης & Μουζακίτης θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν τις ουρές του σκανδάλου PROTON BANK - ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ και μέσα στη NEA PROTON BANK, δηλαδή στην καλή τράπεζα που προέκυψε μετά τη διάσπαση, για την οποία ξαφνικά διαβάζουμε ότι χρειάζεται άλλα 100 εκατομμύρια από τους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ (www.bankingnews.gr). 
Δεν έφτασαν αυτά που έδωσε ο Βενιζέλος ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.