Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

H Ουγγαρία το γύρισε από Σκόπια σε "Μακεδονία"...Ο Καμμένος φταίει...

Άλλη μια τεράστια επιτυχία της περήφανης εξωτερικής μας πολιτικής....
Λέτε να φταίει ο Καμμένος....
Σίγουρα πάντως η είδηση δεν έπαιξε πουθενά...πως να παίξει άλλωστε μιας και όλα τα ΜΜΕ μας βομβάρδιζαν με την προπαγάνδα και την ενορχηστρωμένη επίθεση κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων..
Διαβάστε την είδηση.

Η Ουγγαρία αποφάσισε να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το συνταγματικό της όνομα, αντί για το όνομα «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», το οποίο χρησιμοποιείται από τον ΟΗΕ λόγω της διαφωνίας ονόματος με την Ελλάδα.
Η Ουγγαρία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αναγνώρισε την
FYROM ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρά μια σειρά ονομάτων που έχουν ακουσθεί.
Η Ουγγαρία δήλωσε ότι η νέα ονομασία αντικαθιστά το όνομα «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας", με το οποίο η χώρα αναγνωρίζεται στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών.
"Η απόφαση αναγνώρισης της πΓΔΜ με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας έγινε πριν από λίγο καιρό," ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ουγγαρίας Gabor Kaleta.
Ο Kaleta δεν διευκρινίζει τους λόγους πίσω από την απόφαση, αλλά είπε ότι αυτό θα διευκρινιστεί σε μια επερχόμενη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.