Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Eπίσκεψη βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Γρεβενά


Συνάντηση με γεωργούς και κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών είχε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, σε εκπλήρωση υπόσχεσης που είχε δώσει όταν είχε και πάλι επισκεφθεί στις 19 Νοεμβρίου τα Γρεβενά, ότι μέσα στο χρόνο θα πραγματοποιήσει σύσκεψη...

για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας, με τη συμμετοχή του Βουλευτή Γεωργίας Κώστα Γιοβανόπουλου που είναι και Τομεάρχης Αγροτικών Υποθέσεων του Κινήματος και της Βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, Τομεάρχη Ενέργειας και Ανάπτυξης, η οποία έχει υπό τη βουλευτική της εποπτεία όλη τη Δυτική Μακεδονία. 


Η περιοδεία εντάσσεται στα πλαίσια της Γραμματείας Συντονιστικού Δράσεων που έχει αναλάβει, εν’ όψει των Προσυνεδριακών Εκδηλώσεων που θα καταλήξουν τέλη Απριλίου στο ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος.
Η αντιπροσωπεία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναχώρησε από τα Γρεβενά με προορισμό τα Ιωάννινα όπου στις 17.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε συνάντηση με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ (Δελτίο Τύπου)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των τριών βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό μας, κυρίων Τέρενς Κουίκ, Κώστα Γιοβανόπουλου και Ραχήλ Μακρή. Η ανταπόκριση από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
Οι τρεις βουλευτές δεσμεύτηκαν να προωθήσουν τα ζητήματα με παρεμβάσεις τους στη Βουλή,  ενώ υποσχέθηκαν και νέα μελλοντική συνάντηση.
Εκτάκτως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη  και στην αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών σχετικά με  τις συνθήκες κράτησης και τα κρούσματα νοσημάτων στα κρατητήρια, καθώς και για την εγκληματικότητα της περιοχής. Στη συνέχεια η κυρία Ραχήλ Μακρή επισκέφθηκε τη διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ οι κύριοι Τέρενς Κουίκ και Κώστας Γιοβανόπουλος συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των συντονιστικών επιτροπών Γρεβενών και Κοζάνης και με τους πολιτευτές Γρεβενών, συζητώντας προτάσεις ενόψει της διεξαγωγής του πρώτου ιστορικού συνεδρίου του κινήματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.