Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Ανύπαρκτη κυβέρνηση ή πλύση εγκεφάλου....

"Παρεμβάσεις" Σαμαρά !!!
....η και τα δύο ;;;
Είναι κοινό μυστικό ότι η συγκυβέρνηση της τρόικας είναι ανύπαρκτη για πολλούς λόγους.
Ο βασικότερος των οποίων είναι όπως είχε πει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κανένας δεν γράφει αυτά που υπογράφει..απλά του του τα φέρνουν και βάζει φαρδιά πλατιά την τζίφρα του...
Αυτή είναι η κυβέρνηση των δοτών υπουργών που απλά κάνουν ότι τους λέει η τρόικα...

Και σαν μην φτάνουν όλα τα πιο πάνω.... όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και βλέπουν το φως της δημοσιότητας (αυτό τους καίει), υποτίθεται ότι λύνονται ή έστω αντιμετωπίζονται σχεδόν πάντα με παρέμβαση του κ. Σαμαρά...
Δηλαδή στην ουσία έχουμε μια κυβέρνηση με ανίκανους υπουργούς, που δεν βλέπουν, δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα και αίφνης παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός ως ο απο μηχανής Θεός και σώζει την κατάσταση..
Εκτός και αν δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και δουλεύουν οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί προβολής του τιτανοτεράστιου, πανταχού παρόντα πρωθυπουργού..
Ανύπαρκτη κυβέρνηση ή πλύση εγκεφάλου.... ....η και τα δύο ;;;
Σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο, ότι έχουμε μια κυβέρνηση οπερέτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.