Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Να παραιτηθεί η Γαϊτάνη & να πάει καμιά βόλτα απ' τη Βεργίνα

Την παραίτηση της βουλευτίνας Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννας Γαϊτάνη, ζήτησε σήμερα μέσα από το IONION FM ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής, μετά τις προκλητικές της δηλώσεις σε εφημερίδα των Σκοπίων, όπου αποκαλούσε την γείτονα «Μακεδονία» και κατηγορούσε την Ελλάδα για επεκτατισμό. Ο κ. Νταβρής τόνισε ότι τέτοια άτομα
δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις και συνέστησε στην κ. Γαϊτάνη να ενταχθεί στην χώρα των Σκοπίων, αλλά πριν, να κάνει μια επίσκεψη στην Βεργίνα και να γνωρίσει την ιστορία της Ελλάδας. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ. Νταβρής, τόνισε ότι το Σύστημα επιτίθεται στο κόμμα, με μεθόδους προπαγάνδας, προσπαθώντας να σώσει τον εαυτό του, αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα βγουν πιο δυνατοί. Τέλος αναφέρθηκε στο σοβαρότατο ζήτημα της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, μέσω του μνημονίου και ζήτησε από όλα τα κόμματα να πάρουν σαφή θέση.
Ακούστε το ηχητικό ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.