Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Τι θα πουν τώρα οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που ήθελαν το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ στο αρχείο; Μπράβο Γρηγόρη Πεπόνη…

Άλλη μία δικαίωση για τον ηρωϊκό εισαγγελέα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με το σκάνδαλο της λίστας. Ο Γρηγόρης Πεπόνης παρά τις πιέσεις και τις αθλιότητες, επέμεινε και κάλεσε τον Γεωργίου με την ιδιότητα του υπόπτου στο σκάνδαλο που πρωταγωνιστεί πάλι ο Παπακωνσταντίνου όπως ορθότατα παρατήρησε πριν λίγη ώρα στον ΣΚΑΪ ο Πάνος Καμμένος. Φανταστείτε να είχε βάλι στο αρχείο την υπόθεση ο Πεπόνης, πριν από τις χθεσινές αποκαλύψεις.

Φανταστείτε να είχε βάλει το σκάνδαλο των CDS στο αρχείο όπου και πάλι πολιτικός...προϊστάμενος ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Γι’ αυτό ο Καμμένος ήταν ξεκάθαρος στην ερώτηση του Γιώργου Αυτιά: “Ο Γρηγόρης Πεπόνης έχει αποδείξει ότι υπηρετεί την δικαιοσύνη και όχι συμφέροντα. Οι υπόλοιποι έχουν πολλά ακόμα να αποδείξουν. Ο Παπακωνσταντίνου θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί και να δημευθεί η περιουσία του. Όπως και των συνεργατών του”.
Απομένει να δούμε την συμπεριφορά των υπολοίπων λειτουργών της δικαιοσύνης. Να δούμε ποιός θα τολμήσει τώρα να συγκαλύψει.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.