Κουντουρά: «ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ»

«Επί έξι μήνες παρακολουθούμε το Υπουργείο Τουρισμού να πέφτει από τη μία αστοχία στην άλλη. 
Από το υποτιθέμενο στρατηγικό σχέδιο αναβάπτισης της Τουρκίας από ανταγωνιστή μας σε εταίρο, πήγαμε στην φιλόδοξη -τάχα- εξόρμηση στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η υπουργός κατέληξε να κάνει επαφές και συναντήσεις με τον εαυτό της και τους συνεργάτες της, στη συνέχεια είχαμε το κόστους 73.000 ευρώ βίντεο στις όχθες του Τάμεση με πρωταγωνίστρια την ίδια την υπουργό
και φτάσαμε στην αιφνίδια αντικατάσταση του γενικού γραμματέα ΕΟΤ και την υπόθεση επιταγών που έρευνα σήμερα η Δικαιοσύνη.
Οι σκιαμαχίες σε επίπεδο παραπολιτικών δημοσιευμάτων και η μετακύλιση ευθυνών σε πολιτικούς υφισταμένους αποτελεί πεπατημένη την οποία ακολουθούν επικοινωνιακά διάφοροι υπουργοί και πολιτικά πρόσωπα, αλλά για την περίπτωση του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο εκπροσωπεί την κύρια πηγή πλούτου της Πατρίδας μας, δεν ενδείκνυται. Αναμένουμε την εφ’ όλης τοποθέτηση της υπουργού, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να προσκομίσει ικανοποιητικές απαντήσεις».Σχόλια

  1. Πολύ καλά τα λέτε κυρία Κουντουρά. Μπορείτε όμως να μας πείτε τον λόγο που ο σύζυγός σας παραμένει ακόμη στις ΗΠΑ, αδυνατώντας να επιστρέψει στην χώρα που εσείς ασκείτε το επάγγελμα του βο(υ)λευτή?
    Στην χώρα, όπου πολλοί, πάρα πολλοί, χρωστάνε και της Μιχαλούς?
    Ευπειθώς αναφέρω, απειθώς καταγγέλλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.