κ. Χαρακόπουλε την ψήφο την πήρατε..την τιμωρία δεν είδαμε...

Λιβάδι Ελασσόνας...23 Απρ 2012  
Προεκλογική περίοδος... 

Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος, για το μήνυμα της ψήφου και την τιμωρία της κυβέρνησησης ΠΑΣΟΚ...

Ο κ. Χαρακόπουλος ανέλυσε τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά για την πάταξη της διαφθοράς και την διαφάνεια, όπως η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Ζήτησε να δοθεί ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία
για να μπορέσει να γίνει Εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με το Θεσσαλό πολιτικό «Η ψήφος στις κρίσιμες εκλογές της 6η Μαΐου θα πρέπει να απαντά στο συναμφότερον: α) Τιμωρία στους ενόχους του ναυαγίου της χώρας, στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου-Βενιζέλου  και β) ελπίδα και σταθερότητα με υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας».

Σχόλια

  1. μου αρεση μπραβω τους αρκη να μην τους φερουν τουμπα οταν ερθη η ωρα τις ψηφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.