Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντί να ανεβάσει το ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος, θέλει να κλείσει την Χρυσή Αυγή.

Είναι γνωστή σε όλους μας η παροιμία με την κατσίκα του φτωχού γείτονα, ο οποίος όταν ο θεός τον ρώτησε τι θα ήθελε να του προσφέρει ως δώρο αυτός αντί να ζητήσει από τον θεό μια κατσίκα για να πίνουν και τα δικά του παιδιά γάλα, ζήτησε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να μην έχουν ούτε τα παιδιά του γείτονα γάλα.

Κάπως έτσι σχεδιάζει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος την πολιτική του καταξίωση, ο οποίος αντί να κοιτάξει πως θα σταματήσει τον κατήφορο του ΠΑΣΟΚ, ασχολείται με το πως θα κλείσει την Χρυσή Αυγή.
Το ΠΑΣΟΚ, παραμένει ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως του αν έχει αρχηγό τον Γεώργιο Παπανδρέου ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, αν τώρα βγάλει ο Βενιζέλος την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής, αν αύριο ενσωματώσει την ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ στο ΠΑΣΟΚ, και αν στην συνέχεια καταφέρει να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ την ΝΔ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα μπορέσει να γίνει ο Βενιζέλος πρωθυπουργός ακόμη και χωρίς να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
Κάτι τέτοια κουφά ακούει ο έλληνας από τους δήθεν προστάτες της κοινωνίας αριστερούς και ανεβάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, εκτός, εκτός και αν ο Βενιζέλος προσπαθεί να αντιγράψει τον Τσίπρα, ο οποίος πολύ έγκαιρα εντόπισε ότι για να ανεβάσει το ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει παράλληλα να ανεβούν και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, βλέπε κόλπο Υπατίας.
Κανείς δεν ξέρει, μπορεί  ο Βενιζέλος να υποσχεθεί και συνταγματική ρύθμιση στους πακιστανούς για την παροχή αυτόματης ιθαγένειας κατά την είσοδο τους στην Ελλάδα, αν δεν καταφέρει  εν το μεταξύ να βγάλει τα άλλα κόμματα εκτός Βουλής.
Πάντως το καλύτερο θα ήταν στην επόμενη αλλαγή Συντάγματος να υπάρξει η πρόβλεψη αποκλεισμού εισόδου στην βουλή σε όποιο κόμμα  είναι έξω από τις αρχές του ΠΑΣΟΚ.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.