Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπό την προεδρία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η οργάνωση λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ειδικότερα, ορίστηκαν ως αναπληρωτές Γραμματείς της Κ.Ο
., ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος και η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση Ομάδων Κοινοβουλευτικού Έργου για τη βελτίωση της παρακολούθησης και συντονισμού των κοινοβουλευτικών εργασιών.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ανέλαβε τον συντονισμό των δράσεων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των πολιτευτών σε όλη την Ελλάδα με αναπληρωτή, τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή.
Ο Τέρενς Κουίκ σε συνεργασία με τους βουλευτές του Κινήματος θα ανασυντάξει τις εκλογικές περιφέρειες κοινοβουλευτικής τους ευθύνης για τις περιφέρειες όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εξέλεξαν βουλευτή.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς ανέλαβε την εισήγηση για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της κυβέρνησης στην εθνική συνδιάσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.