Η απόρρητη έκθεση για τους υδρογονάνθρακες παραδόθηκε στον Χρύσανθο Λαζαρίδη

"Το ΠΑΣΟΚ δεν αγαπάει τα πετρέλαια"...και "Οι Νορβηγοί βάζουν λεφτά απ την τσέπη τους για να αποδείξουν ότι υπάρχουν υδρογονάνθρακες" αυτά προκύπτουν από τα λεγόμενα του καθηγητή Φώσκολου...
Αποκαλυπτικός ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος και σύμβουλος της Καναδικής κυβέρνησης κ. Φώσκολος για άλλη μια φορά.
Έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν... 
Μίλησε για τα κοιτάσματα, το ιστορικό, τις προοπτικές και για την ενημέρωση τόσο του ΓΑΠ όσο και του κ Σαμαρά..
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε πριν λίγο στον ΣΚΑΙ.



 
Αυτά μας είπε εν ολίγοις ο καθηγητής Φώσκολος: 
Η Βάσω Παπανδρέου τον Απρίλιο του 1996 με νόμο σταμάτησε τις έρευνες υδρογονανθράκων...O ΓΑΠ είχε ενημερωθεί δύο χρόνια πριν από τους Νορβηγούς για την ύπαρξή τους.

Σε δύο χρόνια ..μέσα στο 2014 μπορεί να έχουμε τις πρώτες εταιρείες για να κάνουν έρευνες.
Ο Μανιάτης κατεβάζει στο μισό την εκτίμηση της αξίας του φυσικού αερίου.. 
Η εργασία-έκθεση που παρουσίασαν στον κ. Σαμαρά είναι αποτελέσματα μελέτης 400 επιστημόνων για την περιοχή νοτίως Κρήτης.
Ο κ. Φώσκωλος ανέφερε χαμογελώντας ότι ο Σαμαράς δεν μας είπε τίποτα...ότι ο Σαμαράς είπε θέλω να αξιοποιήσω τα στοιχεία
για να μπορέσω να βγάλω το χρέος...
Στην συνάντηση που είχαν με τον κ. Σαμαρά, τους είπε να δώσουν τα στοιχεία στον Χρύσανθο Λαζαρίδη...(λέμε εμείς..εξ απορρήτων είναι, που θα την έδιναν την απόρρητη έκθεση ;;;)
Στην νότια Κρήτη περισσότερες πιθανότητες είναι να υπάρχει φυσικό αέριο, ενώ στο Ιόνιο υπάρχει πετρέλαιο.
Όλοι λένε ότι υπάρχουν πετρέλαια...και οι Γάλλοι και οι Νορβηγοί...
Οι Νορβηγοί βάζουν λεφτά για να αποδείξουν ότι υπάρχουν υδρογονάνθρακες...είπε επί λέξη ο κ. Φώσκολος
Υ.Γ
Ας θυμηθούμε τον ΓΑΠ όταν έλεγε ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια και έξυνε την μύτη του...

Σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZ1pC21jM8Y#!

    Αυτά τα είπε πριν δυο μήνες στη Βουλή. Ο Χρυσαυγίτης, “το αυγό του φιδιού”, ο “φασίστας”. Οι χαρακτηρισμοί ευτοί ανήκουν στους Ελληνάρες, στους δωσίλογους. Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, δεν τους ψήφισα, δεν ξέρω τι θα ψηφίσω την επόμενη φορά, αλλά είμαι Έλληνας, γαμώ το
    Από το 06.35, εάν δε θέλετε να το ακούσετε όλο, μιλάει για τα πετρέλαια και τις ΑΟΖ. Είναι πολύ σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Φώσκολε(και κ. Λυγερέ και κ. Κωνοφάγε) ενημερώσατε τον Σαμαρά και παραδώδατε τα στοιχεία στον Λαζαρίδη... Δηλαδή, σε άλλες εποχές, αν γνωρίζατε για την επιχείρηση Γοργοποτάμου, θα ενημερώνατε τον Τσολάκογλου. Αποτελεσματικούς σας βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.