Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Μην σπρώχνεστε..όλοι μέσα θα πάτε...

Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν θα γίνω «η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός»
Βρίθει ανακριβειών η πρόταση παραπομπής του σε Προανακριτική Επιτροπή υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Γ. Παπακωνσταντίνου, τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το αδίκημα και επισημαίνει πως δεν θα γίνει «η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός».
«Η σημερινή πρόταση παραπομπής μου σε Προανακριτική Επιτροπή βρίθει ανακριβειών και με θεωρεί εκ προοιμίου ένοχο για αλλοίωση από εμένα ηλεκτρονικών αρχείων που άλλοι είχαν στην κατοχή τους, τους τελευταίους 18 μήνες» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
«Πρόκειται για μία καταφανή προσπάθεια να κατασκευαστούν ένοχοι, αναφέρει ο κ. Παπακωνσταντίνου και τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το αδίκημα το οποίο θίγει κατεξοχήν τον ίδιο , καθώς, όπως αναφέρει, πρόκειται για μια αλλοίωση που δεν είχε κανένα κίνητρο να κάνει.
«Είμαι προφανώς στη διάθεση της Βουλής, η οποία οφείλει να κάνει άμεσα τα πάντα για να ερευνήσει αυτή τη σκευωρία. 
Δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός» υπογραμμίζει ο Γ.Παπακωνσταντίνου.
ΑΜΠΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.