Οι αποχωρήσαντες δεν επηρεάζουν τους ΑΝ.ΕΛ....οι δημοσκόποι κρύβουν την άνοδο των ΑΝ.ΕΛ (βίντεο)

Αφού το είπαν η κ. Τάνια Μακρή και ο κ. Θωμάς Γεράκης της έτσι θα είναι... παράλληλα όμως κρύβουν οι δημοσκόποι την άνοδο των ΑΝ.ΕΛ...

"Η αναταραχή δεν επηρέασε την εκλογική τους επιρροή..Δεν επηρεάζουν οι αποχωρήσεις... τους ΑΝ.ΕΛ.."
Σταθερό και ανεπηρέαστο είναι το ποσοστό των Αν.ΕΛ μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις στελεχών, αυτό δείχνει η χθεσινή δημοσκόπηση της Marc
Δείτε το βίντεο
Το ποσοστό των ΑΝ.ΕΛ στην εκτίμηση ψήφου είναι 6,8 %  σχεδόν ταυτόσημο, με το αντίστοιχο της προηγούμενης δημοσκόπησης της Marc του μηνός Νοεμβρίου που ήταν 7,1%.

Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΟNONPAPER KAI OXI AΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.