“Συγγνώμη” από τον Αιμίλιο Λιάτσο στον Πάνο Καμμένο για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα προ των εκλογών! Τι θα πουν τώρα αυτοί που τα έκαναν εσχάτως “ευαγγέλιο”;

Έπρεπε να φτάσει η ημέρα του δικαστηρίου (αφού ο Πάνος Καμμένος είχε κινηθεί άμεσα εναντίον του εκδότη), για να παραδεχτεί ο Αιμίλιος Λιάτσος την μεθόδευση και να ζητήσει συγγνώμη για τον ορυμαγδό των συκοφαντιών που εξαπέλυε προεκλογικά. Το ότι η εφημερίδα έκλεισε αμέσως μετά δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.


Μπορεί ο κύριος Λιάτσος να ζητά σήμερα συγγνώμη με την δικαιολογία ότι είχε αναληθείς πληροφορίες, η αλήθεια όμως είναι ότι για τον ιδιο λόγο είχε καταδικαστεί πριν από χρόνια μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα. 

 Το είχαμε γράψει εκείνες τις ημέρες ότι οι ίδιες συκοφαντίες είχαν χρησιμοποιηθεί κατά του Πάνου Καμμένου όταν απεκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Ας ελπίσουμε οτι το θέμα των CDS θα έχει την ίδια κατάληξη με το θέμα του Άκη.


Η μοίρα όμως παίζει παράξενα παιχνίδια και η ημερομηνία της δίκης συνέπεσε με την οπερέτα των αποχωρήσεων στελεχών από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”. Πολλοί εξ’ αυτών στις απανωτές τους εμφανίσεις χρησιμοποίησαν και τα “επιχειρήματα” τα οποία ο ίδιος ο τ. εκδότης αποκαλεί σήμερα αναληθή! Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον, εάν οι φιλόξενοι βαρώνοι επιτρέψουν στους “εκλεκτούς καλεσμένους” να αναπαράγουν τα ίδια ψεύδη, μετά την σημερινή εξέλιξη. Ειδησεογραφικό και ποινικό ενδιαφέρον.


“Δύο στα δύο”


Η σημερινή εξέλιξη έχει και άλλη μία διάσταση. Είναι η δεύτερη δικαίωση του Πάνου Καμμένου μετά την ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση Τσουκάτου. Απόφαση ράπισμα που θα έπρεπε ήδη να έχει οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε χρεοκοπία, αλλά περιέργως ουδείς ασχολείται. Διαβάστε εδώ: Απόφαση – σταθμός της δικαιοσύνης που δικαίωσε τον Πάνο Καμμένο και ανοίγει τον δρόμο για επιστροφή των επιχορηγήσεων του ΠΑΣΟΚ.


Και έπεται η εκδίκαση της αγωγής του Ανδρίκου Παπανδρέου, που μετά τις αποκαλύψεις και την δικογραφία Πεπόνη, οφείλουμε να δικαιολογήσουμε τον αδελφό του τ. πρωθυπουργού για την μόνιμη αποφυγή του να παρίσταται στην δίκη, που “συμπτωματικά” αναβάλλεται συνεχώς.


Όλα αυτά φανερώνουν ότι υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που δεν διστάζουν να συγκρουστούν με βαρώνους και πολιτικούς προϊσταμένους για να υπηρετήσουν το δίκαιο και την πατρίδα. Αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια…

olympia.gr

Σχόλια