Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Διαχειριστικός έλεγχος όλων στον ΕΟΤ τώρα»

Μετά τις αποψινές συνταρακτικές αποκαλύψεις του Ν. Καραχάλιου για την κακοδιαχείριση στον ΕΟΤ η αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Στις 20-12-2012 κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής αναφέρθηκα στην υπόθεση του κ. Καραχάλιου και στον ΕΟΤ. Τότε ο βουλευτής της ΝΔ...

κ. Αυγενάκης αρνήθηκε ότι υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα και μάλιστα μου επιτέθηκε
φραστικά.
Οι σημερινές όμως αποκαλύψεις του τέως Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ δικαιώνουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Συγκυβέρνηση και κυρίως την ΝΔ.
Γι’αυτό το λόγο θα ζητήσουμε άμεσα από την αρμόδια υπουργό Τουρισμού κα. Κεφαλογιάννη να πληροφορήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου τον Ελληνικό λαό για το πως διαχειρίζεται ο ΕΟΤ τα χρήματα όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.