Νταβρής:"Θα συνεχίσουμε λαμπρότερα"

Αστειευόμενος με την υποτιθέμενη «επερχόμενη καταστροφή του κόσμου, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής, τόνισε στον Real FM και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη, ότι ούτε η συντέλεια του κόσμου θα έρθει, αλλά ούτε και αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Αντιθέτως.....
«θα συνεχίσουμε λαμπρότερα» είπε ο κ. Νταβρής αναφερόμενος στο μέλλον της παράταξης.
Ο κ. Νταβρής μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Νικολόπουλο, τη «μαζική αποχώρηση» στελεχών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Σχόλια

  1. Αντί σήμερα να ασχολούμαστε με τη τραγωδία της Λέσβου όπου 18 τουλάχιστον ανθρώπινες ψυχές έφυγαν προσπαθόντας να βρουν ένα καλύτερο μελλων
    ασχολούμαστε με ... , μην πω καλύτερα με τι και παρεξηγηθεί κανένας
    Δείτε λοιπόν το video της τραγωδίας
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VzO3Hw4qCI8#!
    Αλλά θα πουν κάποιοι, δεν βαριέσαι λαθρομετανάστες ήταν. Οχι δεν είναι έτσι, είναι ανθρώπινες ψυχές. Είναι ανθρώπινες ψυχές που κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για αυτούς.
    Και δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα η ανθρωπιά πλέον δεν υπάρχει .....
    Καληνύχτα σε όσους μπορούν μετά από αυτό το θέαμα να κοιμηθούν, γιατί εγώ προσωπικά δεν μπορώ .....
    YG Ελπίζω αυτό το σχόλιο να μην λογοκριθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει καμμία σχετική δήλωση από τους ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό ?
    Η δεν ενδιαφέρονται για την απώλεια τόσων ανθρώπινων ψυχών ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.