ΠΑΣΟΚ: ο κ. Πρωθυπουργός, δεν γνωρίζει και δεν ενημερώθηκε

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για τους αγρότες και την κατάθεση των 1.1 δισ. ευρώ στους λογαρισμούς τους, τονίζει ότι: 
"φαίνεται ότι ο Κ. Σαμαράς δεν γνωρίζει και δεν ενημερώθηκε"...
 Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:


 "Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε την κατάθεση 1.1 δισ. ευρώ στους λογαριασμούς των αγροτών ως υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης.
Δήλωσε επίσης ότι εργάζεται ώστε οι πληρωμές να γίνονται στην ώρα τους, όπως σήμερα, και να μην αποτελούν είδηση καθώς αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.
Φαίνεται μάλλον, ότι ο κ. Πρωθυπουργός, δεν γνωρίζει και δεν ενημερώθηκε, ότι οι πληρωμές εδώ και 3 χρόνια γίνονται στην ώρα τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Κάτι τέτοιο όμως το γνωρίζουν πολύ καλά οι αγρότες μας.
Σήμερα δεν χρειάζονται επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά να ασχοληθούμε με σχέδιο για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής.
Τέλος, ζητούμε την απάντηση σε ένα ερώτημα: Αλήθεια τι έχει γίνει με τους ελέγχους στις Γ΄ βάθμιες συνδικαλιστικές και συνεταιριστικές οργανώσεις. Έχουν τελειώσει; Και αν ναι, γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα;".

Σχόλια