Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

UDemand Προσεγγίσεις

Το Udemand παρακολουθεί πολύ προσεκτικά τις πολιτικές εξελίξεις και διαπιστώνει ότι γίνονται προσπάθειες να τιμωρηθούν και να μπουν φυλακή όσοι καταχράστηκαν χρήματα του δημοσίου και δημόσια περιουσία.

Και ενώ αυτό επιζητεί εναγωνίως η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ηγέτες των κρατών-μελών και οι λαοί αυτών των χωρών, στην Ελλάδα συνεχίζουν να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην οικονομική εξαθλίωση και την άνευ προηγουμένου διαφθορά.

Καθημερινά ακούμε …

ειδήσεις που δείχνουν τουλάχιστον ευνοϊκή μεταχείριση όπως ότι η γιατρός που χορηγούσε ψεύτικα επιδόματα τυφλότητας στη Χίο επέστρεψε στη θέση της παρότι η ίδια παραδέχθηκε την πράξη της αποδίδοντας της σε κοινωνικούς λόγους!!!, φυλακισμένοι που βρίσκονται στα ψυχιατρεία αντί στις φυλακές, φυλακισμένοι που έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν σολωμό από σούπερ-μάρκετ, καταχραστές του δημοσίου χρήματος που αντί να βρίσκονται στη φυλακή περιφέρονται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο κλπ. κλπ.
Γιατί λοιπόν να συνεχίζουμε να πληρώνουμε βάζοντας απλώς στη φυλακή όλους αυτούς που κατέκλεψαν χωρίς αιδώ τη χώρα μας και να μην κατασχεθεί η περιουσία των ίδιων και των συγγενών τους πρώτου βαθμού;
Μία τέτοια απόφαση θα δώσει ικανοποίηση στους χιλιάδες έντιμους Έλληνες πολίτες που πάντα ήταν συνεπείς στο κράτος εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους αλλά θα αποτελέσει και δικαίωση για τους Ευρωπαίους που μας στηρίζουν αισθανόμενοι ότι είμαστε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.