Επίσκεψη Σαμαρά στο κέντρο της Αθήνας...με πλάνα αρχείου..

Μια επίσκεψη που δεν είδαμε ποτέ....
Κρίμα...χάσαμε τις επευφημίες του κόσμου και τους πανηγυρισμούς...
Δείτε το βίντεο

Σχόλια

  1. Γιατί μια βόλτα του πρωθυπουργού στην αγορά πρέπει σώνει και καλά να συνοδεύεται από τα κανάλια ?
    Και αν τον συνόδευαν τα κανάλια και όλοι οι παρετρεχάμενοι τι περίμενες να δείς ?
    Μαλλον φίλε δεν έχεις τι να κάνεις παραμονή Χριστουγέννων και ψάχνεις να βρείς θέμα από το τίποτα.
    Καλά σου Χριστούγεννα και σε συμβουλεύω να πάς για κανένα ποτό για να χαλαρώσεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην το παρουσίαζαν σαν είδηση τότε...
      Καλά Χριστούγεννα

      Διαγραφή
    2. Ωραία άποψη, να απαγορεύσουμε την μετάδοση ειδήσεων από τα ΜΜΕ.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ "εσεται ημαρ", το οτι μεταδίδουν την είδηση για την επίσκεψη του Σαμαρά σε καταστραμένους και κατατρεγμένους καταστηματάρχες με εικόνες να τον χαιρετίζουν πανευτυχείς ενώ στην πραγματικότητα είναι πλάνα αρχείου, αποτελεί σαφέστατη προπαγανδιστική παραπλάνηση του κοινού.
    Θα ήταν προτιμότερο να βάλουν τις υποσχέσεις του Σαμαρά οτι θα μας προσφέρει τα... τρία(!) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XJfHPUOJU0I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ΄ ολα τις θερμές μου ευχές για τη σημερινή μέρα.
      Οσον αφορά αυτά που γράφεις, δηλαδή φίλε αν τα κανάλια ήταν παρόντα θα έδειχναν να τον αποδοκιμάζουν ή θα έστηναν κάμποσους "πρόθυμους" να σπεύδουν "αυθόρμητα" να χαιρετήσουν τον Αντώνη ?
      Αστα φίλε, τα κρατικά κανάλια ξέρουν καλά το παιχνίδι και αν χρειαζόταν θα έδειχναν τον κόσμο να υποδέχεται τον Αντώνη σαν Μεσσία.
      Οπότε καλύτερα που μετέδωσαν απλά την είδηση, παρά να ξοδευόμασταν κι' όλας (μην ξεχνάς ποιός είναι ο κύριος χρηματοδότης της κρατικής ΤV) για μια καλά σκηνοθετημένη επίσκεψη με πολλούς "πρόθυμους υπηκόους".

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.