Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Εισαγγελέας στην επιτροπή για τις απόρρητες δαπάνες του ΥΠΕΞ ;;

Τη συμμετοχή εισαγγελικού λειτουργού στην ειδική επιτροπή του υπουργείου Εξωτερικών που ελέγχει τις «απόρρητες» δαπάνες, εξετάζει Ομάδα Εργασίας που έχει συγκροτηθεί προκειμένου να μελετήσει την αναθεώρηση των διατάξεων περί απόρρητων εθνικών δαπανών. Τα παραπάνω αποκαλύπτονται σε έγγραφο του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου,
το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, έπειτα από σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
«Για πρώτη φορά μελετάται σοβαρά η δυνατότητα αλλαγής της σύνθεσης της τριμελούς ειδικής επιτροπής που ελέγχει τις απόρρητες δαπάνες, με τη συμμετοχή σε αυτή και εισαγγελικού λειτουργού», αναφέρει ειδικότερα ο υπουργός Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι άμεση προτεραιότητά του, ευθύς μόλις ανέλαβε την ευθύνη του υπουργείου, ήταν και είναι ο εξορθολογισμός του πλαισίου που διέπει τις ειδικές-απόρρητες δαπάνες.
Στο ίδιο έγγραφο, ο υπουργός επισημαίνει ότι το συνολικό ποσό για απόρρητες εθνικές δαπάνες που αρχικά είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό 2012 του υπουργείου Εξωτερικών ανήρχετο σε 28.383.100 ευρώ και ήδη έχει μειωθεί στο ποσό των 26.133.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.