Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 28 εκατ. ευρώ, με έκδοση 93.333.350 νέων μετοχών (με τιμή 0,34 η κάθε μία) αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οπως αναμενόταν, οι νυν μέτοχοι παραιτήθηκαν από το δικαίωμα προτίμησης στην ΑΜΚ (η οποία θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου), καλώντας τον πρίγκιπα Φεϊζάλ -την «Αυτού Υψηλότητα»,
όπως τον χαρακτηρίζουν στην ανακοίνωση- να καταβάλει τα χρήματα αυτά, όπως έχει δεσμευθεί, ώστε να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Παράλληλα, η γενική συνέλευση αποφάσισε τη μείωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ από 20 σε 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.